Tetőkiegészítők

 

A műanyag (átvezető) alapcserép antennakivezető illetve csatornaszellőző adapter, szolár adapter fogadására és rögzítésére alkalmas cserép.

Igényes és esztétikus megoldás a kiszellőztetés megvalósításához, antenna átvezetéséhez.

A tetőfóliák alapvető feladata a szigetelőanyag megvédése a cserepek közti réseken beszivárgó nedvességtől, porhótól, valamint a lakótérben keletkező párától.

A taréj- és élgerincek optimális szellőzéséhez és vízelvezetéséhez alkalmazható termékek.

Az ereszcsatorna-szellőző fésűt az ereszcsatornák alatti részek lezárására tervezték. Egyéb szellőzést biztosító elemeket lásd a leírásban.

A vápaelemek a legalább 15° hajlat-dőlésszöggel rendelkező fedett tetők hajlatainak vízmentesítésére szolgálnak.

A magastetőknél az olvadó hó hirtelen lecsúszhat a tetőről és amellett, hogy eldeformálja a függőeresz-csatornát, rendkívül balesetveszélyes.

Kémény-és falszegély a tetősíkból kiemelkedő szerkezeti elemek vízszigeteléséhez kínál tökéletes megoldást.

Tetőkibúvó ablakokat azokban az esetekben kell, ill. lehet alkalmazni, amikor a padlástérből szeretnénk megközelíteni a kéményeket ellenőrzés céljából vagy ezeken keresztül szeretnénk kijutni a tetőre különböző javítási, utólagos munkák elvégzéséhez.

A Tetőfix Varia tetőjárda rendszer univerzálisan mindenfajta tetőcseréphez jól alkalmazható 15° és 60° közötti tetődőlésszög esetén.

Esővíz elvezető, szellőző elemek, lombfogó rácsok.

A Top Light átvilágító cserepek (plexicserép) több, mint 150 fajta cserépformához kaphatók. Segítségükkel világosságot varázsolhatunk az amúgy sötét padlásterekbe.

Company MAXXmarketing GmbH

Termékeink

Norman Buda

Kamaraerdő
XI. kerület, Budapest
Tel: +36 30 996 2629
        +36 30 311 6406
      

Iratkozzon fel hírlevelünkre!